Кои сме ние?

Ние сме най-голямата фармацевтична полска компания с представителствата в Централна и Източна Европа, Кавказ и Централна Азия. Повече от 80 години печелим доверието на пациенти, медицински лица и бизнес партньори.

Полфарма е сред топ 20 генерични производители на лекарства в света. Служителите на Полфарма в световен мащаб наброяват 7 500 човека. Имаме 7 производствени предприятия в Полша, Русия и Казахстан и 7 научно-изследователски центъра. В световен мащаб нашето портфолио се състои от 600 продукта в различни форми и дози. Над 400 милиона лекарства напускат производствените фабрики, собственост на Polpharma за една година. Ако ги подредим в редица, те ще обиколят земното кълбо.

Ние произвеждаме широка гама от лекарствени продукти, отпускани по лекарско предписание и лекарства, предназначени за болнично лечение. Фармацевтичните препарати, използвани в кардиологията и неврологията, са наш фокус. Лекарствата без рецепта (ОТС) представляват значителна част от нашето продуктово портфолио. Нашето портфолио включва хранителни добавки и медицински изделия.

Предлагаме лекарства с изключително високо качество и сме една от най-иновативните фармацевтични компании според класацията, изготвена от Института за икономически науки на Полската академия на науките (PAN). Ние допринасяме за научното развитие и здравно образование.

Нашето мото е:

Хора помагат на хора